Pages

Friday, August 31, 2012

Nurella's Chocolate??

Di Jengka ini agak payah aku nak cari coklat kegemaranku..

Tambahan pula 'dark' coklat memang tak dapatlah..  Puas aku cari satu bandar.. Bila 'stress' je mkn coklat. Rasa nak balik je rumah. Drive sendiri pergi cari coklat.. huh?? semata-mata?? -__-"

Bila dapat markah test, aku rasa 'down' gila!! Memang padanlah muka aku, dah elok jawapan tu, last minit aku pergi tukar 3 jawapan.. Nak-nak lagi aku dah tanda pangkah kat hujung jawapan, boleh pula lupa nak 'circle' jawapan sebenar..AARGGHH!!~~ Siapa tak rase ralat wehh??!!

Mungkin  ini sebagai satu pengajaran.. Aku rasa dah banyak kali kena macam ini... Tak juga serik-serik..  Lepas ni aku nekad, kata hati yang pertama adalah sering benar.. yang kedua itu syaitannnn~~ tapi tak juga, test masa bulan puasa... (?????)

Demi memujuk hati yang kecewa gila!,,, aku pergi koperasi untuk membeli apa-apa sahaja yang boleh merawat hati ini.. Dan aku jumpa coklat yang tak pernah aku lihat.

JENAMA APA NI WEHH?? tak pernah ada pun kat tempat aku? -__-"
Nurella, macam nama orang.. halal..dan bila aku makannnnnnnnnnnn~~~

TERBAIK! boleh tahan juga lazatnya..hehe..  Aku nak kata coklat tu boleh tahan la rasanya.. berbaloi la rm2..

Balik je bilik, aku search pasal coklat ni..  Pengusahanya orang Pahang.. Tapi alamat untuk berhubung beralamatkan Jengka.. ehh?? dekat bandar jengka gamaknya..hahahha..

Jadi, aku sokong perniagaannya dengan ikhlas menulis pasal coklat ini di dalam blog aku.. Teruskan berusaha dalam perniagaan ni ye!! heee~~~


p/s : "kita boleh mengikuti cara orang lain jika cara tersebut mendatangkan kebaikan dan tidak melanggar dari segi agama kita."  ^_^

No comments:

Post a Comment